Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Advies en ontwerp

 

Bij ieder interieur is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de functie, ergonomie en uitstraling. Zo kan er aan ieder meubel andere eisen en wensen worden gesteld. Het meubel wordt na overleg ontworpen in 3D en geeft u een duidelijk beeld hoe het er uit komt te zien. Ik denk hierin met u mee om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Inmeten

 

Om ervoor te zorgen dat het meubel in de desbetreffende ruimte past, moet er secuur worden ingemeten. Hierdoor wordt tijdens het ontwerp duidelijk welke afwegingen er gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat het meubel past en dat er aan alle eisen en wensen worden voldaan. Ook zorgt dit er voor dat tijdens montage geen aanvullende werkzaamheden verricht moeten worden om het meubel passend te krijgen.

Inkoop

 

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat er allemaal benodigd is aan materialen om het interieur te kunnen maken kunnen er tussentijds optimalisaties worden gemaakt waarbij direct zichtbaar is om hoeveel materialen het gaat. Hierdoor wordt het mogelijk om al het materiaal al te kunnen bestellen voor de tekening helemaal af is. Dit zorgt voor een verkorte doorlooptijd.

Projectbegeleiding

 

Het is handig om een aanspreekpunt te hebben voor, tijdens en na de montage van een project. Hierdoor kunnen alle vragen beantwoord worden van zowel monteurs, overige bouwpartijen en opdrachtgevers.

Technisch tekenwerk

 

Het technisch tekenwerk wordt verzorgd in 3D. Op deze wijze is direct te zien hoe het resultaat er uit komt te zien en kan er extra aandacht worden besteed aan detaillering. Nadat het meubel volledig in 3D is getekend is worden hiervan productietekeningen gemaakt in 2D. Door middel van het 3D pakket kunnen er zaag- en inkooplijsten worden gegenereerd waardoor het handmatig invoeren van gegevens verleden tijd is. Ook is het mogelijk om CAM gegevens te exporteren welke gebruikt kunnen worden voor het genereren van CNC programma’s.

Ontwikkeling

 

Ze zeggen wel eens dat de wereld niet stil staat. Soms komt het voor dat er vernieuwd moet worden en dat de huidige manier van werken niet meer voldoet of beter kan. Om er voor te zorgen dat uw bedrijf met de tijd mee gaat is het belangrijk om te innoveren en efficiënt te werken. Ik kan u ondersteunen bij vraagstukken die u heeft in uw productieproces.  

diensten